Blogg paus!

2012-01-06 @ 17:41:14
Hej jag tänker ha en blogg paus men det kanse pluppar in ett inlägg lite då och då men ja tror att jag kommer ha blogg pausen i ungefär 1 månad eller nåt nu så länge så får ni gå in på
http://mffryttarna.blogg.se
kommentera gärna vad ni tycker om vår nya design! :D

ni får ha de bra så länge så hörs vi snart igen puss!

Gymmet och lite annat..

2012-01-04 @ 19:09:16
Hej imorse vid 9 ungefär så va jag moa och pappa på gymmet, de första jag och moagick och gjorde var att springa på rullband haha!. Det är roligast, Precis när vi typ ställde oss på dom och hade börjat gå då sa moa: kan vi inte öka nu! :D. Vi gjorde några styrke saker också.
Jag och moa har varit hela dan idag med och vi var i halla och jag red på sickan barbacka och jag ramlade av 2 gånger första gången då hängde jag typ och kramade om hennes hals och andra gången så ramlade jag på ryggen och sickan höll på att springa på mig.
När vi var hemma hos moa så hade vi jätte tråkigt vi va hos henne från 14-18 och på så lång tid hade vi inget att göra. Imorgon ska jag och michelle till fanny och vi ska ha en liten mini julafton och ge varandra en persent så vi ska ha super duper mysigt ♥
bloggar mer imorgon hejdå.

snart blir de gymmet med Moa och pappa haha!

2012-01-04 @ 08:27:33

Träning ikväll igen då!

2012-01-03 @ 15:27:59

ikväll blir det träning igen med moa, det var faktiskt roligt och skönt! Så nu får man ju börja gå nästan varje dag, vi blev medlema igår också. Idag så har jag varit med moa hela dagen vi gick på stan och hon köpte ett par byxor och jag hittade ett par byxor på jc som jag ska köpa nån dag. 



Bara så ni vet så har jag mobilbloggat några gånger och jag kan inte skriva så jag har bara lagt in en bild och rubrik, men nu bloggar jag på data hos moa :).
Just nu så lyssnar vi på jessie j Domino älskar den!
Imorgon ska jag och rida på fabiola, hon håller på jätte mycket med hennes huvud så det är lite jobbigt att rida henne men de går, I lördags så red jag på maxi. 
 Jag skrev ju lite kort om när jag moa och rebecca galoppeerade 8 km men asså de var så himmla härligt de kändes typ som att man drömde de gick så jävla fort:D defns iq 


Nu blir de träningspass med moa och rebecca, vi får se hur de går:)

2012-01-02 @ 18:36:56

RSS 2.0